TROL

Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry on koko Suomen tradenomiopiskelijoiden oma valtakunnallinen liitto, joka toimi tradenomiliitto TRAL:n alaisuudessa.

Tradenomiliitossa on myös TROL:n opiskelijaedustus, jotta opiskelijoiden ääni kuuluisi paremmin myös ammattiliitossa. Valtakunnallisen toiminnan kautta tradenomiopiskelijat pystyvät vaikuttamaan aina AKAVAan asti, jossa on myös opiskelijaedustus. Vain liittymällä TROL:n ja Traden jäseneksi, pystyt omalta osaltasi edesauttamaan tradenomien valtakunnallista vaikuttamistyötä. Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n jäsenenä saat käyttöösi monta hyödyllistä palvelua sekä voit hyödyntää erilaisia jäsenkortilla saatavia etuja!

Jäseneksi voit liittyä esimerkiksi vierailemalla Klaton toimistolla (Huone 138) ja täyttämällä sekä allekirjoittamalla liittymislomakkeen. Myös jäsentasoasi voit päivittää (esimerkiksi Kulta-tasosta Mustaan) milloin vain toimistoillamme!

Jäsentasot


Hopea-taso


Hopea-tason jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton. Tätä jäsenlajia suosittelemme opintonsa aloittaville opiskelijoille. Pääset helposti mukaan tradenomiopiskelijoiden toimintaan ja tapahtumiin ja saat käyttöösi monia etuja. Hopea-jäsenen jäsenedut ovat käytössä 18 kuukauden ajan liittymisestä. Jotta on tämän jälkeen oikeutettu käyttämään jäsenetuja, tulee jäsenyys päivittää kulta- tai musta-tasolle.


                     Lue tarkemmat tiedot jäseneduista- ja palveluista TROL:in sivuilta!

Sauli Sarjus© 2019 Klato ry. Paraatikenttä 7, 45100 Kouvola
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita