KEITÄ OLEMME


Klato ry on sataprosenttisesti opiskelijoiden muodostama ja ylläpitämä rekistöröity yhdistys. Olemme tradenomiopiskelijoiden paikallinen edunvalvoja.

MITÄ TEEMME


EDUNVALVONTA

Pyrimme edistämään ja valvomaan jäsenistömme sosiaalisia, henkisiä, opiskeluun liittyviä sekä ammatillisia etuja ja vahvistamaan jäsenistömme yhteiskunnallista asemaa.

Edistämme tradenomi-, työelämä- ja työmarkkinatietoutta tradenomiopiskelijoiden keskuudessa sekä toimimme jäsenistömme ja kattojärjestömme yhdyssiteenä.

VAPAA-AJAN TOIMINTA

Klato ry pitää opiskelijoista huolta edunvalvonnan lisäksi järjestämällä mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Perinteisiä opiskelijajuhlia yhdistys järjestää muutamia kertoja lukuvuoden aikana.

HALLITUSTOIMINNAN JÄSENEDUT


JÄSENYYS

Kymenlaakson tradenomiopiskelijat Klato ry on Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n jäsenyhdistys.

JÄSENEDUT

Tradenomiliiton jäsenetujen lisäksi Klato ry:n omat edut:

  • Ilmainen osallistuminen Klato ry:n tapahtumiin
  • Osallistumiset TROLin koulutuksiin ja tapahtumiin
  • Vaihtelevia kausiluontoisia etuuksia

Kenelle

Aktiiviseen toimintaan tarvitaan aktiivisia ihmisiä. Yhdessä pystymme vaikuttamaan ympäristöön sekä koulun sisällä, että sen ulkopuolella. Olemme valtakunnallisesti mukana Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n toiminnassa jäsenyhdistyksenä ja näin pyrimme vaikuttamaan entistäkin paremmin tehtäväämme tradenomiopiskelijoiden paikallisena edunvalvojana. Jäsenyhdistyksemme järjestää erilaisia aktiviteetteja Kymenlaakson tradenomiopiskelijoille. Osallistumme myös TROL:in järjestämiin valtakunnallisiin koulutustilaisuuksiin ja tapahtumiin.


Jäseniksi voivat liittyä kaikki Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kymenlaakson tradenomiopiskelijat. Ota yhteyttä ja liity joukkoon!

Sauli Sarjus© 2019 Klato ry. Paraatikenttä 7, 45100 Kouvola
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita